Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

O Vaši spokojenost se stará

O Vaši spokojenost se stará Helltcha

Helena Kasalová

 

 

 


RECENZE

Přidáno: 10.08.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Uvedeno výše.

Pro:

Druh a velikost přesně odpovídaly objednávce.
Jeansové lacláče nejsou zrovna široce nabízené zboží.

Proti:

???

 

Přidáno: 05.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost vyřízení objednávky

 

Přidáno: 25.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Solidní ceny, rychlost, kvalita

Proti:

Nic

 

Přidáno: 21.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

velká spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkuji Vám za plný počet bodů ve Vašem hodnocení našeho eshopu. Bude mi potěšením Vás znovu v našem obchodě přivítat.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 11.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velmi dobrý přístup, naprostá spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Rudolfe,

děkuji Vám za pozitivní hodnocení našeho eshopu. Moc mě těší Vaše slova, spokojenost našich zákazníků je vždy na prvním místě.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 09.03.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícnost-paní Kasalová poradí a je moc ochotná

Proti:

žádná není

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Jaroslave,
jsem moc ráda, že jste spokojen s našimi službami. Věřím, že nám zachováte přízeň i při další objednávce.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 02.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Absolutně perfektní, přehledná nabídka a rychlé vyřízení, výborná cena.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, paní Blanko,

děkuji za Vaše ohodnocení našeho internetového obchodu pěti hvězdičkami. Moc si toho vážím. Jsem ráda, že jste spokojená a bude mi potěšením Vás opět v našem eshopu přivítat.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 18.11.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Po objednání zboží jsem vyzvedla vše v pořádku do 3 pracovních dnů. Vše sedí, velikostní tabulka koresponduje se skutečností.

 

Přidáno: 02.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Výborný sortiment i komunikace s obchodem. Objednávám zde již dost dlouho a poměrně často, a vždy maximální spokojenost.

 

 

Přidáno: 18.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Vyrizeni objednavky bylo rychle a bezproblemove. Zbozi, ktere jsem objednala se mi moc libilo, ale bohuzel mi bylo male, neodhadla jsem velikost. Vratila jsem zpet a penize mi byly vraceny na ucet do tydne. S obchodem jsem byla spokojena.

Pro:

Rychlost
Sortiment

 

Přidáno: 15.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Paní majitelka je velmi ochotná, ale zrovna jsem neměl štěstí na kvalitní výrobky. Takže nedoporučuji.

 

 

Přidáno: 15.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost dodání objednávky je obdivuhodná

 

 

Přidáno: 18.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

zatím jsem nezjistila žádná negativa

Pro:

sortiment, spolehlivost, důvěryhodnost, dobrá komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, paní Nováková,
děkujiza Vaše 100%-ně pozitivní hodnocení. Jsem ráda, že jste spokojená.

Přeji Vám hezký den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 01.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

jsem velmi spokojen, není obvyklé tak vstřícné jednání paní vedoucí.Moc děkuji!!!

Pro:

abnormální ochota při jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Pastyříku,
velice mě těší Vaše slova a jsem moc ráda, že jste s námi spokojen. Dveře našeho eshopu jsou pro Vás otevřeny nonstop ;-).
Děkuji Vám za plný počet bodíků v hodnocení.
Přeji Vám hezký den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 14.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Krásné a kvalitní zboží, velmi příjemné a vstřícné jednání, přehledné webové stránky, bleskové doručení- velká spokojenost!

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, vážená zákaznice,
těší mě, že jste spokojená s našimi službami a děkuji Vám za pozitivní hodnocení našeho eshopu.
Přeji Vám hezký den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

poděkování
Hana
19.09.2018 14:42