Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

O Vaši spokojenost se stará

O Vaši spokojenost se stará Helltcha

Helena Kasalová

 

 

 

KONTAKTY

Helena Kasalová
Textil PRIMA
tel: +420 736 163 632
napište nám

RECENZE

Přidáno: 13.10.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Poprvé jsem takto nakupoval. Byl jsem velmi spokojen s průběhem nákupu. Zvlášť osobní přístup pí. Kasalové je v dnešní době příjemný a překvapující.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Václave,
moc děkuji za Vaše milá slova a kladné hodnocení našeho obchodu a služeb. Myslím, že osobní přístup k zákazníkovi by měl být samozřejmostí ;-).
Přeji Vám krásný den

Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 03.10.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

nic

Pro:

Rychlé jednání

 

Přidáno: 14.07.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

výměna zboží řešena obratem

Pro:

rychlost, spolehlivost

 

Přidáno: 02.04.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod perfektní, vše sedělo. Děkuji.

 

 

Přidáno: 10.08.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Uvedeno výše.

Pro:

Druh a velikost přesně odpovídaly objednávce.
Jeansové lacláče nejsou zrovna široce nabízené zboží.

Proti:

???

 

Přidáno: 05.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost vyřízení objednávky

 

Přidáno: 25.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Solidní ceny, rychlost, kvalita

Proti:

Nic

 

Přidáno: 21.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

velká spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkuji Vám za plný počet bodů ve Vašem hodnocení našeho eshopu. Bude mi potěšením Vás znovu v našem obchodě přivítat.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 11.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velmi dobrý přístup, naprostá spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Rudolfe,

děkuji Vám za pozitivní hodnocení našeho eshopu. Moc mě těší Vaše slova, spokojenost našich zákazníků je vždy na prvním místě.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 09.03.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícnost-paní Kasalová poradí a je moc ochotná

Proti:

žádná není

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Jaroslave,
jsem moc ráda, že jste spokojen s našimi službami. Věřím, že nám zachováte přízeň i při další objednávce.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 02.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Absolutně perfektní, přehledná nabídka a rychlé vyřízení, výborná cena.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, paní Blanko,

děkuji za Vaše ohodnocení našeho internetového obchodu pěti hvězdičkami. Moc si toho vážím. Jsem ráda, že jste spokojená a bude mi potěšením Vás opět v našem eshopu přivítat.

Přeji krásný den.
Helena Kasalová, www.helltcha.com, tel. 736 163 632, kasalova@helltcha.com
 

Přidáno: 18.11.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Po objednání zboží jsem vyzvedla vše v pořádku do 3 pracovních dnů. Vše sedí, velikostní tabulka koresponduje se skutečností.

 

Přidáno: 02.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Výborný sortiment i komunikace s obchodem. Objednávám zde již dost dlouho a poměrně často, a vždy maximální spokojenost.

 

 

Přidáno: 18.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Vyrizeni objednavky bylo rychle a bezproblemove. Zbozi, ktere jsem objednala se mi moc libilo, ale bohuzel mi bylo male, neodhadla jsem velikost. Vratila jsem zpet a penize mi byly vraceny na ucet do tydne. S obchodem jsem byla spokojena.

Pro:

Rychlost
Sortiment

 

Přidáno: 15.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Paní majitelka je velmi ochotná, ale zrovna jsem neměl štěstí na kvalitní výrobky. Takže nedoporučuji.

 

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

poděkování
Hana
19.09.2018 14:42